Servicii

Consilierea psihologică individuala:

Este recomandată tuturor oamenilor (copii, adulți, vârstnici) care se confruntă cu dificultăți emoționale, existențiale, sau de comportament. Aceasta poate lua forma unei intervenții psihologice în situații de criză sau în cadrul unui proces de susținere în adaptarea la diferite situații dificile de viață. Principalele situații în care psihologul poate să te ajute sunt:

1. suferi de anxietate și uneori ai atacuri de panică;

2. simți că nu mai ai poftă de viață și nimic nu mai contează;

3. adaptarea la diferite situații dificile de viață: schimbări majore (ale locului de muncă, domiciliului, partenerului de viață, condiției sociale,…); pierderea unei persoane apropiate;

4. nu te mai înțelegi cu persoanele apropiate; uneori nici tu nu îți mai înțelegi propriile comportamente

5. nu poți să te odihnești noaptea, iar ziua ești mereu obosit;

6. viața sexuală nu te mai satisface;

7. esți în perioade dificile din punct de vedere medical: suferi de o boală incurabilă, simți că boala pe care o ai „nu se mai termină odată”; nu înțelegi de ce se repetă „la nesfârșit” aceeași problemă  (tocmai când ai crezut că s-a”rezolvat”) – SOMATIZAREA;

8. relația copil/adolescent-părinte este „dezastruoasă” și nu mai găsești soluții;

9. ai probleme severe cu mâncarea (bulimie/anorexie) pe fond psihologic;

10. dependențele au pus „stăpânire” pe tine și îți controleză viața;

Transforma-ti suferinta in stare de bine!

TERAPIE DE CUPLU ȘI FAMILIE

În România 1 din 4 cupluri divorțează (iar rata divorțului în ultimii ani este în creștere); în Statele Unite, rata divorțului a ajuns aproape de 50 %. Te-ai mai urca într-un avion dacă ai ști că unul din 4 passageri ajunge la destinație sau că 50% din avioane se prăbușesc? Tocmai de aceea serviciile terapiei de cuplu sprijină.

Tocmai de aceea serviciile terapiei de cuplu sprijină în mod profesionist partenerii să prevină astfel de situații.

Îți sunt alături să identificăm împreună resentimentele și emoțiile negative acumulate până acum și să reclădim relația pe noi principii și soluții, adaptate fiecărui membru în parte.

,,MAI MULT CU MAI PUȚIN”

DEZVOLTARE PERSONALĂ

Vrei să îți menții mintea mai sănătoasă?
Vrei să domine starea de bine și armonie?
Vrei să îți identifici drumul tău în viață și să ai curajul să mergi pe acesta?
Simți că poți mai mult dar nu știi ce te ține pe loc?
Vrei să fii un exemplu mai bun pentru copilul/copiii tăi?
Vrei să știi și să simți cine ești cu adevărat?
Dacă ești o persoană sănătoasă din punct de vedere psihologic, și dorești mai mult de la viața actuală, dezvoltarea personală este exact ce ai nevoie.

Stabilim de comun acord obiective specifice, concepem un plan de intervenție și sunt alături de tine pentru implementarea acestuia pas cu pas. Te asigur de la început că este un drum anevoios, cu suișuri și coborâșuri, cu tot felul de obstacole și momente de renunțare. Dar tocmai acesta este rolul meu, de a fi mereu cu tine și a te susține exact
când ai mai multă nevoie de un specialist. M-am pregatit exact și în acest domeniu sunt acreditat în calitate de Consilier Dezvoltare Pesonală din anul 2019. Din această perspectivă am fost alături la peste 100 de clienți.

,,PACE ȘI ARMONIE LA LOCUL DE MUNCĂ”

CONSULTANȚĂ PSIHOLOGICĂ PENTRU FIRME
SI ONG-URI:

Angajații nu se mai înțeleg? Există o situație conflictuală constantă în interiorul firmei?

60% din demisiile dintr-o firmă se datorează exact unor astfel de provocări. Până se ajunge la demisii, procese, sau alte forme extreme, un specialist poate identifica aceste derapaje și readuce armonia necesară unei bune funcționări.

Productivitatea unei firme este dată de starea emoțională a fiecărui angajat în parte.

Am conceput pachete personalizate pentru fiecare situație în parte astfel încât, mai ales în situații deosebite (telemuncă), armonia la locul de muncă să poată fi dezvoltată.

Alături de un profesionist în domeniu poți trece cu bine prin momente dificile, atât în calitate de manager cât și de angajat/colaborator.

,,DE CE SĂ TRATEZI CÂND POȚI PREVENI?”

NOU: PREVENȚIE TERAPEUTICĂ

De ce îți pui centura de siguranță atunci când te deplasezi cu automobilul?

De ce să nu ai o astfel de ,,centură de siguranță psihologică” prevenind astfel tratamente mult mai costisitoare?

Unic în România, un pachet de 6 ședințe (însumând peste 300 min), pe baza experienței profesionale în tratamentul psihologic a peste 500 clienți, am dezvoltat un astfel de program.

Special conceput atât pentru persoanele care încă nu suferă de o ,,problemă” dar simt că e posibil într-un timp mai lung sau mai scurt să dezvolte o astfel de suferință, cât și pentru cei/cele care doresc ,,performanță psihologica”.

Printre temele abordate se numără: dezvoltarea capacității de a face față unor solicitări psihice superioare prin tehnici personalizate de respirație și relaxare, managementul eficient al stresului și anxietății; elemente de dezvoltare a memoriei (de scurtă/medie/lungă durată), a atenției, a concentrării…).

Acest pachet se recomandă în mod deosebit adolescenților și tinerilor, dar și tuturor oamenilor care simt că pot ,,obține mai mult cu mai puțin”.

%d blogeri au apreciat: